nieuwe keuken op maat

Uw nieuwe keuken volledig op maat van uw wensen. Die realiseert u samen met Linorex.

Een nieuwe linorex keuken op maat

Soms is een keuken gewoon in te slechte staat om gerenoveerd te worden, wanneer bijvoorbeeld de bestaande kastjes van minderwaardige kwaliteit zijn. Of wanneer een volledig nieuw ontwerp nodig is om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en te laten voldoen aan uw gebruikscomfort. 

Daarnaast vraagt ook een nieuwbouwwoning om een nieuwe keuken. Net zoals oude huizen die een tweede leven tegemoet gaan en bij totaalrenovatie volledig gestript worden.

Wat het uitgangspunt ook is, dankzij duidelijke dialoog en open communicatie, krijgen voorzichtige ideeën snel concrete vorm.    

EIGEN SCHRIJNWERKERIJ, DAT BIEDT MOGELIJKHEDEN

Wij doen niet mee aan massaproductie van kastjes met standaardafmetingen. Wij vervaardigen in onze eigen schrijnwerkerij voor elke nieuwe keuken, maatwerk dat passend ontworpen is. De keuken is hoe langer hoe meer dé ruimte in huis waar mensen graag samenzitten en tijd doorbrengen. Uw keuken inrichten tot een uitnodigende leefruimte op maat, dat zijn projecten die onze job zo boeiend maken.

VAN TOESTELLEN TOT ACCESSOIRES

Nieuwe keuken…nieuwe toestellen. Ook daarin zijn we heel ruimdenkend. Van alle merken kunnen we elk type voorzien, zodat u ook op dat vlak niet op uw honger blijft zitten. Misschien mag de dampkap een echte eyecatcher worden. En hoeft de wijnkast die elk flesje op de ideale temperatuur bewaart, niet langer een wens te blijven. Spoelbakken en kranen bestaan in vele stijlen en materialen. Ze bepalen mee het uiteindelijke resultaat. Soft close  ladesystemen met indelingen voor flessen of kruidenpotjes , subtiele LED voor functionele belichting van het werkblad…het zijn enkele mogelijkheden om uw nieuwe maatkeuken van alle gebruikscomfort te voorzien. Wij horen graag wat er op uw verlanglijst staat. Aan ons om alles netjes te integreren. 

Onze keukens op maat: realisaties

omdat smaken verschillen

COMBINEREN KAN

Met ons breed assortiment aan materialen, uitvoeringen en kleuren kunnen we elke gewenste sfeer creëren. Bovendien zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos. Gaat uw voorkeur uit naar strak modern, rustig landelijk of retro met een kleurtje? Onze adviseurs loodsen u graag door het ruime aanbod waarbij we naar u luisteren en uw wensen begrijpen. Dit vormt een essentiële basis voor het uitwerken van een ontwerp dat klopt.

U STAAT ER NIET ALLEEN VOOR

Dat mag u bij ons letterlijk nemen. Door de heel persoonlijke aanpak die wij als standaard hanteren, ervaart u vanaf het eerste moment dat een LINOREX project een project van “samen”  is. Jarenlange ervaring, productkennis en mee zijn met de nieuwste technieken, maakt dat onze adviseurs samen met u de maatkeuken kunnen ontwerpen die helemaal bij u past.

POEDERLAK, FINEER, MASSIEF & KERAMIEK

Het mag gezegd worden. Naast materialen zoals melamine en laminaat, zijn wij specialist in het werken met poederlak. Deze volledig naadloze manier van lakken is een elektrostatisch verfproces waarbij poederdeeltjes op hoge temperatuur worden gesmolten en gebakken op een zeer solide MDF drager. Het resultaat? Een uitermate sterk en slijtvast oppervlak dat bovendien makkelijk te onderhouden is. Poederlak combineert prachtig met fineer of massief hout. Een werkblad en achterwand in keramiek maken het geheel helemaal af. Onze adviseurs lichten graag al uw vragen toe met kennis van zaken. Duidelijke communicatie, overleg en advies, dat is de perfecte basis voor het uitwerken van uw nieuwe LINOREX maatkeuken. 

DE KEUKEN IN HUIS, DAAR DRAAIT HET OM

De keuken mogen we gerust het centrale punt van elke woning noemen. Het is de plek waar zoveel meer gebeurt dan koken alleen. Wij richten ze graag in tot een plaats waar het gezellig vertoeven is. Zodat u meer van uw huis kan genieten.

Nieuwe maatkeuken, het traject

Klanten goed informeren, daar hechten wij bij Linorex veel belang aan. Daarom loodsen wij u graag al even door onze werkwijze, zodat u meteen een beeld heeft van hoe het traject van het eerste contact tot de volledige afwerking verloopt.

Wanneer u ons uw gegevens bezorgt via het contactformulier, krijgt u niet veel later van ons reactie. Een vrijblijvend bezoek bij u thuis geeft ons de mogelijkheid om de huidige situatie te bekijken, te luisteren naar uw wensen, de mogelijkheden te bespreken en suggesties te doen.

Houdt u niet zo van contactformulieren, dan kan u ons op weekdagen ook telefonisch bereiken. Voor een kennismaking met

Keuken op maat

Loopt u even mee door het traject?

 1. U contacteert ons via de website, per mail, telefonisch of wandelt even binnen
 2. Wij plannen graag een bezoek bij u thuis, bekijken graag de huidige situatie
 3. Vertel ons uw wensen, wij adviseren en bespreken diverse mogelijkheden
 4. Verschillende materialen en kleuren worden gepresenteerd
 5. U ziet in uw eigen woning hoe combinaties tot hun recht komen
 6. Een vrijblijvende eerste prijsindicatie krijgt u meteen ter plaatse. Een volledig uitgewerkte offerte volgt daarna snel
 7. Vrijblijvend, inderdaad. Druk zetten past niet in de stijl van ons familiebedrijf
 8. U gaat met ons in zee, een definitieve opmeting wordt ingepland
 9. Basismaterialen gaan in productie, het aftellen kan beginnen
 10. Een startdatum wordt afgesproken, net zoals de geschatte duur van de werken
 11. Gemotiveerd en met plezier komen onze vakmannen naar u toe
 12. Met respect voor uw woning en materialen gaan ze aan de slag
 13. Zij realiseren vlot en efficiënt de plaatsing van uw nieuwe maatkeuken
 14. Het eindresultaat is een nieuwe keuken op maat die helemaal bij u past

De kleinschaligheid van ons familiebedrijf zorgt ervoor dat uw wensen een oplossing krijgen.

Meer dan 30 jaar vakmanschap, dat is expertise waarmee we ook uw nieuwe keuken volledig op maat van uw wensen uitwerken.

Nieuwe keuken op maat door Linorex

FAMILIESCHRIJNWERKERIJ MET 30 JAAR ERVARING

De charme van een klein familiebedrijf, is zonder meer een troef. Als klant bent u geen nummer. Van de eerste kennismaking tot het uitvoeren van uw project komt u steeds in contact met dezelfde personen.

Vader en zoon staan met een kleine vaste crew garant voor vlotte communicatie, keurige opvolging en het nakomen van afspraken.

Linorex

Wat anderen zeggen over onze nieuwe keukens op maat

Wij zijn heel tevreden, over alles. Vriendelijk, gedienstig, kwaliteit enz. Met dank aan alle personen die onze keuken hebben verwezenlijkt.
Familie Hindrickx, Ekeren
Wij zijn zeer tevreden met de prachtige keukenrenovatie. De vakman is heel vriendelijk, stipt en werkt netjes. De kwaliteit van het werk en de materialen = SUPER.
Familie De Praitere, Herentals
Dank jullie wel allemaal voor de realisatie van onze prachtige droomkeuken! Wij zijn zeer tevreden over heel het proces, alle afspraken werden goed nagekomen, we kregen goede adviezen ivm kleur, materiaal! Top.
Familie Helsen, Kalmthout
Van een proper atelier dat we bij een 1ste bezoek meteen mochten zien, tot een mooie keukenrenovatie. Met van begin tot eind een vriendelijke, correcte en punctuele communicatie. 10/10!
Familie Van Mechelen, Borsbeek
De samenwerking met Linorex is van A tot Z fijn en professioneel verlopen. De medewerkers zijn prima en de plaatser een echte vakman. Het bezoek aan het bedrijf was interessant en leerrijk en zette mee aan tot het nemen van beslissingen over één en ander. Afspraken werden goed nagekomen en stipt opgevolgd.
Familie Cannaerts, Heist op den Berg
Correcte, nette afwerking. Duidelijke afspraken, geen verrassingen.
Familie Koremans, Kalmthout

Vrijblijvende offerte

We komen graag bij u langs, analyseren uw keukenrenovatie en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

We denken mee en vormen een ruw idee om naar een praktisch keukenontwerp.