Keukendeurtjes vervangen

Vervang uw keukendeurtjes en geniet van het uitzicht van een nieuwe keuken zonder kap- of breekwerken.

Uw keuken weer als nieuw

Geen onnodige vervanging van stevige basismaterialen

Functioneert uw keuken nog optimaal, maar wenst u een ander uitzicht? Dan is het vervangen van uw keukendeurtjes de ideale oplossing. Uw bestaande kasten blijven als basis behouden. Alle zichtbare delen vervangen we door nieuwe. Zo krijgt u het uitzicht van een nieuwe keuken zonder kap- of breekwerken. Dat alles voor een merkelijk lager budget.

Helemaal uw smaak

Onze adviseur komt graag ter plaatse om naar uw wensen te luisteren. Samen bespreken we de mogelijkheden en doen we suggesties. Alles kan, niets moet. Zo pakken wij uw keukenrenovatie aan. Na onze kennismaking stellen we een vrijblijvende, transparante en duidelijke offerte voor u op. Contacteer ons gerust en zet de eerste stap richting nieuwe keukenkdeurtjes helemaal naar uw smaak en goesting.

Volledig op maat

Ons ruim scala aan materialen biedt voor ieder wat wils. Van melamine en laminaat tot en poederlak. Van dunfineer en dikfineer tot half-massief en volledig massief. Wij voorzien uw nieuwe keukendeurtjes in niets dan kwaliteitsmaterialen. Alles op maat, alles passend.

Voordelen van uw keukendeurtjes vervangen

Linorex voorziet nieuwe keukendeurtjes zonder enige kap-of breekwerken. Oude kastdeuren en ladefronten vervangen we door nieuwe. In de uitvoering van uw keuze. In duurzame materialen volgens de nieuwste technieken. Zo verandert u het uitzicht van uw keuken in een handomdraai.

 • Uw keuken blijft functioneel
 • U hoeft geen breekwerken uit te voeren of puin op te ruimen

U bespaart tijd én geld.

Keukendeurtjes vervangen en meer

Wilt u net iets meer dan enkel uw keukendeurtjes vervangen? Ontdek onze mogelijkheden.

 • Vervangen van deurfronten, plinten, zijpanelen …
 • Spoelbakken, kranen, keukentoestellen
 • Vervangen van werkbladen
 • Wandbekleding voor bestaande wandtegels
 • LED verlichting onder hangkasten
 • Ladesystemen van BLUM
 • Plaatsen van stopcontacten en schakelaars
 • Nieuwe kasten waar nodig of gewenst
 • Plinten en zijpanelen

Elke renovatie gebeurt door onze eigen vakmensen. Zo garanderen we een piekfijne en vlotte installatie

Keuken op maat

Keukendeurtjes vervangen door poederlak-fronten, onze specialiteit

Poederlakfronten bestaan uit MDF basismateriaal dat elektrostatisch wordt geladen. Gekleurd poeder wordt aangetrokken, gesmolten en ingebakken op een temperatuur van 130°.

Het resultaat is een super sterk en bovendien volledig naadloos front. Het onderhoud is eenvoudig: een microvezeldoek met warm water doet het werk.

Keukenkastdeuren laten vervangen

De Linorex werkwijze

Voor we starten met het vervangen van uw keukendeurtjes, analyseren we uw verwachtingen. We komen langs en stellen u enkele belangrijke vragen. Denk aan de gewenste materialen, te behouden elementen, budget…

Op basis hiervan ontwerpen onze designers uw nieuwe keukendeurtjes binnen uw budget.

Eventuele feedback verwerken we alvorens we starten met de productie.

Kap- en breekwerken zijn niet nodig. 

keukendeurtjes vervangen, onze realisaties

Keukendeurtjes zelf vervangen

Bent u een handige klusser? Dan is het perfect mogelijk om uw keukendeurtjes zelf te vervangen. Wij voorzien uw nieuwe keukendeurtjes volledig op maat, u zorgt voor de plaatsing. Wij begeleiden u graag.

Keukendeurtjes laten vervangen door Linorex

Familieschrijnwerkerij met 30 jaar ervaring

Onze grootste troef? De charme van ons klein familiebedrijf. We gaan voor een persoonlijke aanpak. Van de eerste kennismaking tot het uitvoeren van uw project komt u steeds in contact met dezelfde personen.

Vader en zoon staan met een kleine vaste crew garant voor vlotte communicatie, keurige opvolging en het nakomen van afspraken.

Linorex

Wat anderen zeggen over hun nieuwe keukendeurtjes

Wij zijn heel tevreden, over alles. Vriendelijk, gedienstig, kwaliteit enz. Met dank aan alle personen die onze keuken hebben verwezenlijkt.
Familie Hindrickx, Ekeren
Wij zijn zeer tevreden met de prachtige keukenrenovatie. De vakman is heel vriendelijk, stipt en werkt netjes. De kwaliteit van het werk en de materialen = SUPER.
Familie De Praitere, Herentals
Dank jullie wel allemaal voor de realisatie van onze prachtige droomkeuken! Wij zijn zeer tevreden over heel het proces, alle afspraken werden goed nagekomen, we kregen goede adviezen ivm kleur, materiaal! Top.
Familie Helsen, Kalmthout
Van een proper atelier dat we bij een 1ste bezoek meteen mochten zien, tot een mooie keukenrenovatie. Met van begin tot eind een vriendelijke, correcte en punctuele communicatie. 10/10!
Familie Van Mechelen, Borsbeek
De samenwerking met Linorex is van A tot Z fijn en professioneel verlopen. De medewerkers zijn prima en de plaatser een echte vakman. Het bezoek aan het bedrijf was interessant en leerrijk en zette mee aan tot het nemen van beslissingen over één en ander. Afspraken werden goed nagekomen en stipt opgevolgd.
Familie Cannaerts, Heist op den Berg
Correcte, nette afwerking. Duidelijke afspraken, geen verrassingen.
Familie Koremans, Kalmthout

Veelgestelde vragen over keukendeurtjes vervangen

Hoelang duurt het om mijn keukendeurtjes te vervangen?

Gemiddeld 1 à 3 dagen. De duur van de renovatie wordt voor de start van de werken altijd met de klant besproken. Feit is dat onze vakmannen met respect voor uw woning zorgen en dat u snel vorderingen ziet.

Hoeveel kost het om mijn keukendeurtjes te vervangen?

Voor een keukenrenovatie heeft u vaak minder budget nodig dan voor een nieuwe keuken. Maar, de kostprijs van je keukenrenovatie is afhankelijk van verschillende factoren. De mogelijkheden en materialen zijn eindeloos. Uw wensen zijn uniek. Daarom bezorgen we u bij Linorex na een uitgebreid kennismakingsgesprek altijd een vrijblijvende offerte volledig op maat.

Mijn keukendeurtjes vervangen, zit ik dan zonder keuken?

Bij een keukenrenovatie door Linorex zit u maximaal één dag zonder functionele keuken. Het is zelfs zo dat wanneer ook je werkblad moet vervangen worden, we er altijd voor zorgen dat er zo snel mogelijk weer gebruik kan worden gemaakt van je kraan en spoelbak.

Laten we eerlijk zijn, is één dagje zonder functionele keuken niet de perfecte reden voor take-away of een hapje buitenshuis?

Vrijblijvende offerte

We komen graag bij u langs, analyseren uw keukenrenovatie en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

We denken mee en vormen een ruw idee om naar een praktisch keukenontwerp.