Traprenovatie

Wij renoveren uw trap met een trede-over-trede systeem.
Zonder kap- of breekwerk!

Trap renoveren met het trede-over-trede systeem

Een traprenovatie altijd een goed idee

Vertoont uw bestaande trap enkel gebruikssporen of past hij qua uitstraling niet langer in uw interieur? Kies er dan voor om uw trap te renoveren. Wij geven uw versleten trap graag een tweede leven. Bij de renovatie van uw trap fungeert hij namelijk als basis voor het plaatsen van de overzettreden. Zeg nu zelf, het uitzicht van een nieuwe trap zonder kap- of breekwerken, daar tekent toch iedereen voor?

En wat met de betonnen trap in een nieuwbouwwoning? 

Ook daar weten wij raad mee. Door het unieke trede-over-trede systeem krijgt een koele betonnen trap meteen de gewenste warme uitstraling. Meer dan 30 verschillende uitvoeringen om uit te kiezen, de mogelijkheid om uw overlopen en zelfs slaapkamers aansluitend te bekleden in hetzelfde laminaat … wij luisteren graag naar uw wensen.

Een open trap renoveren? Natuurlijk wel.

De renovatie van uw open trap gaat net iets anders in zijn werk. In dit geval bekleden we uw treden rondom. Dus ook de onder- en achterkant.

Neem gerust contact met ons op als uw open trap aan vernieuwing toe is. We bespreken graag ter plaatse de mogelijkheden en bekijken samen welke uitvoering perfect in uw woning past. Dankzij het ruime aanbod van meer dan 30 verschillende decors, creëren wij gegarandeerd ook voor u, de gewenste sfeer.

Een open trap een tweede leven geven met het trede-over-trede systeem in hoogwaardig, slijtvast en onderhoudsvriendelijk laminaat. Dat is mooi, toch? 

Een gerenoveerde trap, een meerwaarde in huis

Uw traprenovatie is een project op maat

Een traprenovatie is geen standaardpakket, maar een project volledig op maat. Naast uw treden en stootborden, bekleden we indien gewenst de wangen en overlopen graag mee. Subtiele LED-verlichting of een nieuwe leuning om uw traprenovatie compleet te maken? We bespreken de verschillende mogelijkheden graag met u.

Mee met de nieuwste trends

Of uw voorkeur nu gaat naar een lichte houtkleur, tijdloos cognac of warm tobacco … tal van mogelijkheden presenteren we ter plaatse in staalvorm. Liever een moderne betonlook of het speelse karakter van houtstructuur met noesten? De keuze is ruim én helemaal de uwe.

Linorex, eigen schrijnwerkerij

“Linorex, eigen schrijnwerkerij”, we pakken er inderdaad graag mee uit. Concreet wil dit zeggen dat we meer doen dan enkel uw bestaande trap in een nieuw jasje steken. De vaak slordige of verloren ruimte onder de trap, vormen we met plezier om tot een functionele bergruimte door maatkasten te plaatsen. Helemaal in uw smaak, helemaal op uw maat. Kortom: verloren ruimte functioneel optimaliseren, ook daar weten wij raad mee.

Traprenovatie tot in de puntjes

Een score van 10/10

traprenovatie

Voor en na

Kwaliteitsmaterialen met 10 jaar garantie
voor uw traprenovatie

Stevig en slijtvast

Heeft u er ooit bij stilgestaan hoe vaak een trap in huis gebruikt wordt? Het antwoord op die vraag is simpel. Énorm veel. Reden temeer om een gedateerde trap of een trap die duidelijke gebruikssporen draagt, een nieuw leven te geven in een uitvoering die helemaal bij u past. Hedendaags of rustiek? De keuze is helemaal de uwe.

Voor onze traprenovaties gebruiken wij enkel basismaterialen die aan flink wat kwaliteitseisen voldoen. Op die manier garanderen we een lange levensduur. Zo heeft u de zekerheid dat u jarenlang zorgeloos geniet van een keurig gerenoveerde trap die helemaal in de stijl van uw woning past.

Nooit meer verven of vernissen

…weg met stoffige traplopers of kleeftegels in vast tapijt.

Wij zorgen voor een netjes afgewerkte trap die gezien mag worden en geen specifiek onderhoud vereist.

Houtstructuur of steenmotief, de keuze is aan u. De karakteristieke nerven van de houtstructuren zorgen voor een heel natuurlijk effect. Renoveren met treden in steenmotief zorgt dan weer voor een stoer en robuust uitzicht.

Welke uitvoering het ook wordt, alle materialen zijn duurzaam opgebouwd… elke renovatie uitgevoerd met passie voor het vak.

Traprenovatie: het traject

Renovatie van uw trap, stap per stap

Na het invullen van ons contactformulier, contacteren wij u graag telefonisch voor een afspraak. Een bezoek aan huis heeft als voordeel dat de vrijblijvende offerte die we opmaken, meteen accuraat is. Als bijkomend voordeel bekijkt u onze kleurstalen in de belichting die eigen is aan uw woning. Zo weet u exact wat u mag verwachten van uw nieuwe trap. 

Komt u graag eerst kennismaken met ons bedrijf in Aartselaar? Dan verwelkomen we u op weekdagen graag in onze toonzaal. Contacteer ons gerust telefonisch op het nummer 03 877 07 07 voor meer informatie.

Trede Over Trede Renovatie Trap

Loop even mee door onze werkwijze:

 1. U contacteert ons via het contactformulier, per mail of telefonisch.
 2. Wij maken graag met u een afspraak bij u thuis.
 3. Tijdens de bespreking ter plaatse, bekijken we tot in het kleinste detail welke materialen nodig zijn.
 4. We presenteren u onze kleurstalen, zo krijgt u een voorsmaakje van uw nieuwe trap.
 5. We stellen meteen een accurate en vrijblijvende prijsberekening op. De offerte ontvangt u per mail.
 6. Vrijblijvend, inderdaad. Druk zetten past niet in de stijl van ons familiebedrijf.
 7. Na akkoord gaan de basismaterialen voor uw traprenovatie in productie.
 8. Zodra deze klaarstaan voor plaatsing, spreken we de startdatum en duur af.
 9. Onze vakman komt met plezier naar u thuis.
 10. Basismaterialen zagen we ter plaatse, geen twee treden zijn gelijk.
 11. Waar nodig worden treden genivelleerd, zo werken we naar een recht eindresultaat.
 12. Aangepaste verlijming zorgt voor overzettreden die perfect vastzitten.
 13. Afwerking gebeurt met siliconen in aangepaste kleur. Ook dat is vakmanschap.

Het eindresultaat? Een mooie, gerenoveerde trap die u jarenlang met plezier gebruikt.

Traprenovatie door Linorex

Familieschrijwerkerij met 30 jaar ervaring

De charme van een klein familiebedrijf, is zonder meer een troef. Als klant bent u geen nummer. Van de eerste kennismaking tot het uitvoeren van uw project komt u steeds in contact met dezelfde personen.

Vader en zoon staan met een kleine vaste crew garant voor vlotte communicatie, keurige opvolging en het nakomen van afspraken.

Linorex

Wat anderen zeggen over onze traprenovaties

Mooi afgewerkt. Vakwerk!
Familie Lacante, Berchem
Ontzettend proper werk en fantastisch resultaat!
Familie Baeckelmans, Reet
Heel mooi werk en goede communicatie met het bedrijf.
Familie Cornelissens, Kontich
Goed werk geleverd. Houden rekening met klant.
Mevrouw Verbessem, Waarloos
Er was een zeer vlotte communicatie. We zijn zeer goed geholpen door de verkoper/opmeter die zeer goed meedacht wat er allemaal mogelijk was en wat het mooiste zou zijn. Ook de werken zijn prima uitgevoerd en alles op tijd. Bedankt.
Mevrouw Van Stappen, Noorderwijk
Echt heel mooi werk geleverd, heel content. Jullie zijn vakmensen en ik ben blij met jullie te hebben samengewerkt. Ook proper gewerkt, vriendelijke groeten van een tevreden klant.
De heer Verschaeren, Aartselaar
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, de plaatser heeft zeer mooi en snel werk geleverd.
Familie Van der Zeyp
Vriendelijk, kwaliteit, proper & mooi werk, prijs – kwaliteit super.
Familie Noël, Boom

Veelgestelde vragen over een traprenovatie

Hoelang duurt een traprenovatie?

De meeste traprenovaties die we uitvoeren, duren 1 tot 3 dagen.  Alles is natuurlijk afhankelijk van de omvang van het renovatieproject. Maar zeker is dat onze vakmannen door hun vakkundige aanpak, keer op keer verbluffend snel vooruitgang realiseren.

Bepalend voor de duur van de werken zijn onder meer het aantal trappen en treden. En of het een rechte trap is of eentje met bochten. Is het een open trap of een gesloten trap? En zijn er overlopen te bekleden of is er verlichting aan te sluiten?

Welk scenario het uwe ook is, wij investeren in elk project de tijd die nodig is om alles in detail en volgens wens, keurig af te werken. Met respect voor uw woning, met respect voor de materialen.

En ook al duurt uw traprenovatie misschien langer dan één dag, een grote troef is dat u hem tijdens de werken gewoon blijft gebruiken.

Hoeveel kost een trap renoveren?

Een trap renoveren is per definitie budgetvriendelijker dan het plaatsen van een nieuwe trap.

Dat is een zekerheid die we alvast geven. Verder hangt de prijs volledig af van de grootte van het renovatieproject en spelen de factoren die ook de duur van de werken bepalen, hier de hoofdrol.

Precies omdat elk renovatieproject een project op maat is, komen we graag ter plaatse een kijkje nemen. Zo vertelt u ons meteen uw wensen en werken wij aan de hand van onze kennis en ervaring, het gepaste voorstel uit. We geven graag advies, presenteren verschillende uitvoeringen en vertalen ons voorstel in een duidelijke en vrijblijvende prijsraming die ter plaatse wordt opgesteld.

Vrijblijvende offerte

We komen graag bij u langs, analyseren uw traprenovatie en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

We denken mee en vormen een ruw idee om naar een praktisch ontwerp.