Keukenrenovatie

Wij vervangen enkel uw keukendeuren en/of werkblad, zonder kap- en breekwerk.

Keuken renoveren zonder kap- of breekwerk

RENOVEREN IN DE ECHTE ZIN VAN HET WOORD

Een keukenrenovatie is een oplossing op maat waarbij bestaande kasten als basis behouden blijven en alle zichtbare delen vervangen worden door nieuwe. Met andere woorden, geen stoffige breekwerken en geen onnodige vervanging van stevige basismaterialen.

Het eindresultaat? Het uitzicht van een nieuwe keuken voor een merkelijk lager budget.

HELEMAAL UW GOESTING

Alles kan, niets moet. Dat is hoe wij de zaken aanpakken. In overleg met onze adviseur die graag ter plaatse naar uw wensen luistert, worden mogelijkheden besproken en suggesties gedaan. Een vrijblijvende offerte wordt meteen opgesteld, transparant en duidelijk. Een eerste stap op weg naar een gerenoveerde keuken, helemaal uw smaak en helemaal uw goesting.

NIETS DAN KWALITEITSMATERIALEN

Een ruim scala aan materialen biedt voor ieder wat wils. Van melamine en laminaat tot microstructuurlak en poederlak. Van dunfineer en dikfineer tot half-massief en volledig massief. Werkbladen in laminaat, keramiek of massief hout. Grepen in alle maten en vormen. Alle scharnieren en geleiders van BLUM, topkwaliteit en soft-close. Alles op maat, alles passend.

Voordelen van een keukenrenovatie

ZONDE TOCH OM ALLES UIT TE BREKEN?

Wie Linorex zegt, zegt keuken renoveren. Wij nemen graag de tijd om ook met u de mogelijkheden te bespreken.  Eén ding is zeker: renovatie van een bestaande keuken, dat biedt grootse voordelen.   

Budgetvriendelijke keukenrenovatie

WELKE MOGELIJKHEDEN BIJ EEN KEUKENRENOVATIE?

U beslist zelf wat er moet gebeuren. Elke renovatie is een project op maat

Elke renovatie gebeurt door onze vakmensen. Zo garanderen we een piekfijne en vlotte installatie

Voor en na

Keuken renoveren

ZONDER KAP- OF BREEKWERK… WAT MET DE TEGELTJES VAN DE ACHTERWAND?

De bestaande tegelwand wordt bedekt door een nieuwe achterwand in laminaat of keramiek en hoeft dus niet te worden afgebroken. Het plaatsen van een nieuwe achterwand is meteen ook het uitgelezen moment om oude stopcontacten en schakelaars te  vervangen. Of om een extra stopcontact te voorzien in dat éne hoekje waar u er altijd eentje gemist heeft.

MAG HET IETS MEER ZIJN?

Een spoelbakkast die schade heeft opgelopen door een waterlek? In onze schrijnwerkerij maken wij graag een nieuwe die we probleemloos integreren in uw renovatieproject.

Tevreden over de keuken maar graag een eiland erbij? Ook met deze plannen gaan onze schrijnwerkers in eigen atelier graag aan de slag.

Uw bestaande keuken optimaliseren, dat is onze job.

Keukenrenovatie: het traject

Hoe verloopt een keukenrenovatie?

Onze klanten goed informeren, daar hechten we bij Linorex veel belang aan. Daarom loodsen wij u graag al even door onze werkwijze. Zo heeft u meteen een beeld van hoe het traject van het eerste contact tot de volledige afwerking verloopt.

Wanneer u ons uw gegevens bezorgt via het contactformulier, ontvangt u niet veel later van ons reactie. Een vrijblijvend bezoek bij u thuis geeft ons de mogelijkheid om de huidige situatie te bekijken en te luisteren naar uw wensen. Zo bespreken we samen de mogelijkheden en doen onze adviseurs suggesties.

Belt u ons liever even op? Contacteer ons dan gerust tijdens de weekdagen op het nummer 03 877 07 07. Voor een kennismaking met ons en ons bedrijf verwelkomen we u graag van maandag tot vrijdag in onze showroom in Aartselaar.

Keuken op maat

Loopt u even mee door het traject?

 1. U contacteert ons via de website, per mail, telefonisch of wandelt even binnen.
 2. Wij plannen graag een bezoek bij u thuis om de huidige situatie te bekijken.
 3. Vertel ons uw wensen, wij adviseren en bespreken diverse mogelijkheden.
 4. We presenteren u graag onze verschillende materialen en kleuren
 5. U ziet in uw eigen woning hoe combinaties tot hun recht komen.
 6. We maken ter plaatse een vrijblijvende en accurate prijsberekening, de offerte ontvangt u per mail.
 7. Vrijblijvend, inderdaad. Druk zetten past niet in de stijl van ons familiebedrijf.
 8. U gaat met ons in zee, een definitieve opmeting wordt ingepland.
 9. Basismaterialen gaan in productie, het aftellen kan beginnen.
 10. We bepalen samen de startdatum, net zoals de geschatte duur van de werken.
 11. Gemotiveerd en met plezier komen onze vakmannen naar u toe.
 12. Met respect voor uw woning en materialen, gaan ze aan de slag.
 13. Zij realiseren vlot en efficiënt, het afgesproken renovatieproject.
 14. Het eindresultaat is een mooi gerenoveerde keuken die de illusie wekt volledig nieuw te zijn. En dat zonder kap- of breekwerken.

Meer dan 30 jaar vakmanschap, dat is expertise waarmee we ook uw bestaande keuken omtoveren tot een plek in huis waar het opnieuw gezellig vertoeven is

Keukenrenovatie door Linorex

FAMILIESCHRIJNWERKERIJ MET 30 JAAR ERVARING

De charme van een klein familiebedrijf, is zonder meer een troef. Als klant bent u geen nummer. Van de eerste kennismaking tot het uitvoeren van uw project komt u steeds in contact met dezelfde personen.

Vader en zoon staan met een kleine vaste crew garant voor vlotte communicatie, keurige opvolging en het nakomen van afspraken.

Linorex

Wat anderen zeggen over onze keukenrenovaties

Wij zijn heel tevreden, over alles. Vriendelijk, gedienstig, kwaliteit enz. Met dank aan alle personen die onze keuken hebben verwezenlijkt.
Familie Hindrickx, Ekeren
Wij zijn zeer tevreden met de prachtige keukenrenovatie. De vakman is heel vriendelijk, stipt en werkt netjes. De kwaliteit van het werk en de materialen = SUPER.
Familie De Praitere, Herentals
Dank jullie wel allemaal voor de realisatie van onze prachtige droomkeuken! Wij zijn zeer tevreden over heel het proces, alle afspraken werden goed nagekomen, we kregen goede adviezen ivm kleur, materiaal! Top.
Familie Helsen, Kalmthout
Van een proper atelier dat we bij een 1ste bezoek meteen mochten zien, tot een mooie keukenrenovatie. Met van begin tot eind een vriendelijke, correcte en punctuele communicatie. 10/10!
Familie Van Mechelen, Borsbeek
De samenwerking met Linorex is van A tot Z fijn en professioneel verlopen. De medewerkers zijn prima en de plaatser een echte vakman. Het bezoek aan het bedrijf was interessant en leerrijk en zette mee aan tot het nemen van beslissingen over één en ander. Afspraken werden goed nagekomen en stipt opgevolgd.
Familie Cannaerts, Heist op den Berg
Correcte, nette afwerking. Duidelijke afspraken, geen verrassingen.
Familie Koremans, Kalmthout

Veelgestelde vragen over keukenrenovatie

HOELANG DUURT EEN KEUKENRENOVATIE?

Renoveren van een keuken duurt gemiddeld 1 à 3 dagen. De tijd die we nodig hebben voor uw specifieke renovatieproject, wordt uiteraard voor de start van de werken besproken.

Feit is dat onze vakmannen keer op keer renovaties verzorgen met respect voor uw woning en dat u er helemaal op mag vertrouwen snel vorderingen te zien.

HOEVEEL KOST EEN KEUKEN RENOVEREN?

Net omdat elke keuken anders is, er ontelbaar veel mogelijkheden zijn qua materialen en uitvoeringen maar bovenal omdat de wens van elke klant uniek is, is ook de prijsofferte die we vrijblijvend opstellen uniek en op maat.

Wat we wel met zekerheid kunnen zeggen is dat een keukenrenovatie een minder groot budget vereist dan wanneer ervoor geopteerd wordt om een volledig nieuwe keuken te plaatsen.

U kan er ook voor kiezen om uitsluitend uw keukendeuren te vervangen.

Vrijblijvende offerte

We komen graag bij u langs, analyseren uw keukenrenovatie en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

We denken mee en vormen een ruw idee om naar een praktisch keukenontwerp.