Keukenkasten renoveren

Wij renoveren uw keukenkasten voor een nieuwe look, zonder kap- of breekwerken.

Uw keukenkasten weer als nieuw

Geen onnodige vervanging van stevige basismaterialen

Is uw keuken qua ontwerp nog functioneel en wilt u enkel een nieuwe look? Dankzij een keukenkastenrenovatie hoeft uw bestaande keuken niet volledig uitgebroken te worden. Uw bestaande kasten blijven als solide basis behouden. We vervangen enkel de zichtbare onderdelen. Volledig op maat van uw wensen. Met een minimale ingreep een verbluffend resultaat creëren, daar zijn wij sterk in.

Helemaal uw smaak

Het uitzicht van een nieuwe keuken, helemaal volgens uw smaak. Nieuwe Blum soft-close scharnieren die wij standaard gebruiken, zorgen voor zacht sluitende deurtjes. Bestaande lades die stroef lopen, vervangen we door nieuwe. Heeft ook uw werkblad zijn beste jaren achter zich? Onze adviseur presenteert graag ter plaatse stalen. Zo komen we tot een harmonieus geheel.

Volledig op maat

Het mooie aan een renovatie van uw keukenkasten is dat u zelf bepaalt wat u wilt. Niet alles of niets, wel een verhaal op maat van uw wensen. Soms is enkel uw keukenkasten renoveren noodzakelijk. Andere renovaties gaan dan weer verder: een nieuwe spoelbak en kraan, alle zichtbare fronten, werkblad en achterwand vervangen of zelfs nieuwe keukentoestellen. En mocht er nood zijn aan extra kasten of blijkt bij renovatie de spoelbakkast aan vervanging toe te zijn, dan weten wij daar in onze familieschrijnwerkerij ook raad mee.

Voordelen van een keukenkastenrenovatie

Uw keukenkasten renoveren

Kwalitatieve materialen

Bij Linorex werken we enkel met kwaliteitsmaterialen. Afhankelijk van uw wensen en budget renoveren we uw keukenkasten met melamine, laminaat, poederlak, fineer of massief hout.

Zo bieden we een ruim aanbod waarin iedereen zijn gading vindt. Een keukenkasten renovatie in een huurpand is doorgaans beperkter dan een renovatie in uw eigen woning.

Uw keukenkasten renoveren op uw maat, dat zijn voorstellen die onze adviseurs graag voor u uitwerken.

Hoeveel kost een keukenkasten renovatie?

Alles wordt bepaald door de grootte van uw project en de gekozen materialen. Benieuwd hoeveel uw keukenrenovatie zou kosten? Onze adviseur komt graag bij u langs om ter plaatse de mogelijkheden te bekijken. Hij werkt meteen een vrijblijvende accurate prijsberekening uit.  

Keukenrenovatie

keukenkastenrenovatie: voor en na

is het mogelijk om zelf mijn keukenkasten te renoveren?

Zelf uw keukenkasten renoveren is mogelijk. Met een Renokit zorgen wij voor deurtjes die gemaakt worden volgens de afmetingen die u ons doorgeeft. Uiteraard voorzien wij de nodige scharnieren en indien nodig ook nieuwe handgrepen. U haalt alles op in ons atelier en staat zelf in voor de montage en de afregeling.

Met een beetje handigheid en technisch inzicht heeft u zo een nieuwe keuken. 

Wat anderen zeggen over onze keukenkastenrenovaties

Wij zijn heel tevreden, over alles. Vriendelijk, gedienstig, kwaliteit enz. Met dank aan alle personen die onze keuken hebben verwezenlijkt.
Familie Hindrickx, Ekeren
Wij zijn zeer tevreden met de prachtige keukenrenovatie. De vakman is heel vriendelijk, stipt en werkt netjes. De kwaliteit van het werk en de materialen = SUPER.
Familie De Praitere, Herentals
Dank jullie wel allemaal voor de realisatie van onze prachtige droomkeuken! Wij zijn zeer tevreden over heel het proces, alle afspraken werden goed nagekomen, we kregen goede adviezen ivm kleur, materiaal! Top.
Familie Helsen, Kalmthout
Van een proper atelier dat we bij een 1ste bezoek meteen mochten zien, tot een mooie keukenrenovatie. Met van begin tot eind een vriendelijke, correcte en punctuele communicatie. 10/10!
Familie Van Mechelen, Borsbeek
De samenwerking met Linorex is van A tot Z fijn en professioneel verlopen. De medewerkers zijn prima en de plaatser een echte vakman. Het bezoek aan het bedrijf was interessant en leerrijk en zette mee aan tot het nemen van beslissingen over één en ander. Afspraken werden goed nagekomen en stipt opgevolgd.
Familie Cannaerts, Heist op den Berg
Correcte, nette afwerking. Duidelijke afspraken, geen verrassingen.
Familie Koremans, Kalmthout

Vrijblijvende offerte

We komen graag bij u langs, analyseren uw keukenrenovatie en bezorgen u een vrijblijvende offerte.

We denken mee en vormen een ruw idee om naar een praktisch keukenontwerp.