Ons familiebedrijf

Bij ons staat uw comfort al 30 jaar lang op de eerste plaats.

Over ons

Linorex bestaat al 30 jaar en heeft al duizenden tevreden klanten. Persoonlijk contact met onze klanten blijft voor ons een prioriteit. Binnen onze onderneming streven wij naar een aantal waarden:

Waarom door Linorex laten renoveren?

Renoveren met Linorex

Wie het plan opvat om zijn huis te renoveren, gaat uit van bepaalde ideeën: het huis moet mooier, nieuwer, praktischer en gezelliger worden. Alles moet harmonieus in uw totale interieur passen. En het geheel moet weer voor jaren meekunnen. De renovatie moet karakter hebben, en evenwichtig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam zijn. En liefst veranderen de renovatiewerken uw huis niet in een totale bouwwerf.

Sinds 1988 is Linorex uitgegroeid tot de absolute expert in keuken- en traprenovatie. Dit was enkel mogelijk dankzij het vertrouwen van de vele duizenden klanten die we de afgelopen decennia mochten verwelkomen. Hoewel Linorex geëvolueerd is van een klein bedrijf tot een stevige KMO, blijft het persoonlijk contact met de klant voor ons een prioriteit. Een professioneel bedrijf met een familiaal karakter; in deze sfeer reiken wij onze klanten de hand.

Fotoalbum

Ontvang uw gratis prijsofferte

Vul ons contactformulier in en ontvang een gratis en vrijblijvende prijsofferte voor uw project.